Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g broilerin fileesuikaleita
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 rkl vehnäjauhoja
- 2 dl vettä
- 1 kanaliemikuutio
- 1 rkl punaista currytahnaa
- ½ dl sitruunamehua
- 2 rkl sokeria
- ½ tl valkopippuria
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 100 g sokeriherneitä
- 2 kevätsipulivartta
Jaa resepti
Ohje
- Ruskista broilerisuikaleet kevyesti Oivariini rasvassa.
- Sekoita joukkoon vehnäjauhot. Lisää vesi, kanaliemikuutio, currytahna, sitruunamehu, sokeri ja valkopippuri. Anna kypsyä hetki.
- Kaada joukkoon ruokakerma ja anna kiehahtaa.
- Lisää lopuksi kastikkeeseen viipaloidut sokeriherneet ja kevätsipulit.
- Tarjoa riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
111 kcal
Proteiini
6,8 g
Hiilihydraatti
5,9 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.