Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3.25
tähteä viidestä
12 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g kanan paistileikettä
- 4 perunoita
- 1 sipuli
- ⅔ tl suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 1 lime
-
1 prk (380 g)
Valio Keittiön kormakastikettaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Lisäksi
- 30 g babypinaattia
- 1 dl suolapähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Asettele paistileikkeet uunivuoan (n. 30 x 30 cm) pohjalle. Pese ja lohko perunat. Kuori ja lohko sipuli. Lisää kasvikset kanan joukkoon uunivuokaan.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa lime puoliksi ja purista toisesta puolikkaasta mehu vuokaan. Säästä toinen puolikas tarjoiluun.
- Paista uunissa 200 asteessa 20 min. Lisää vuokaan kormakastike ja jatka paistamista n. 15 min. tai kunnes perunat ovat napakan kypsiä.
- Viimeistele vuoka ennen tarjoilua tuoreella pinaatilla, suolapähkinöillä ja limen lohkoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
4,2 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.