
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
50 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 500 g kanan paistileikettä
- 4 perunoita
- 1 sipuli
- ⅔ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 1 lime
-
1 prk (380 g)
Valio Keittiön kormakastikettaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Lisäksi
- 30 g babypinaattia
- 1 dl suolapähkinöitä
Jaa resepti
Ohje
- Asettele paistileikkeet uunivuoan (n. 30 x 30 cm) pohjalle. Pese ja lohko perunat. Kuori ja lohko sipuli. Lisää kasvikset kanan joukkoon uunivuokaan.
- Mausta suolalla ja pippurilla.
- Leikkaa lime puoliksi ja purista toisesta puolikkaasta mehu vuokaan. Säästä toinen puolikas tarjoiluun.
- Paista uunissa 200 asteessa 20 min. Lisää vuokaan kormakastike ja jatka paistamista n. 15 min. tai kunnes perunat ovat napakan kypsiä.
- Viimeistele vuoka ennen tarjoilua tuoreella pinaatilla, suolapähkinöillä ja limen lohkoilla.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
4,2 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
1,2 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.