Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
4.33
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g makaronia
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1 sipuli hienonnettuna
- 600 g kanan jauhelihaa
-
2 prk (à 125 g)
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä tacoValio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi taco on juustokastike, joka sopii erityisen hyvin texmex-ruokiin, mutta antaa…
- 4 dl vettä
- 1 kanaliemikuutio
- 30 g nacho chipsejä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta.
- Lisää paistinpannulle Oivariini ja sipulikuutiot, kuullota hetki. Lisää jauheliha ja paista kypsäksi.
- Lisää pannulle Koskenlaskija, vesi ja kanaliemikuutio. Kuumenna.
- Sekoita kanakastike ja valutetut makaronin uunivuoassa (n. 20 x 30 cm). Ripota pinnalle käsin murskattuja nacholastuja.
- Paista uunissa 200 asteessa 20 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
170 kcal
Proteiini
10,6 g
Hiilihydraatti
16,6 g
Rasva
6,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
0,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.