Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
4
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kg broilerin maustamattomia koipipaloja, esim. Kariniemi
- 1 tl suolaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1 sitruunan kuori raastettuna
- 2 rkl juoksevaa hunajaa
-
50 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 annospussi (0,5 g) sahramia
- 150 g sipulia hienonnettuna
- 2 dl valkoviiniä
- 200 g (2 dl) kookoskermaa
-
2 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
- 1 kanaliemikuutio
- 75 g purjoa
- 1 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Tarjoiluun
-
0 kg
maalaisleipää tai -patonkiaVoit kokeilla myös:
- 0 kg keitettyä riisiä
Jaa resepti
Ohje
- Laita koipipalat kulhoon. Mausta ne suolalla, pippurilla, sitruunan kuoriraasteella ja hunajalla. Pyörittele paloja, jotta mausteet levittyvät niihin tasaisesti. Jätä maustumaan tunniksi huoneenlämpöön.
- Kuumenna reilu puolet voista isossa paistokasarissa, padassa tai wokissa. Lisää ja ruskista koipipalat kahdessa erässä. Siirrä kulhoon.
- Lisää kasariin loppu voi, sahrami ja sipuli. Kuullota. Lisää viini ja anna kiehahtaa.
- Nosta koipipalat joukkoon. Lisää kookoskerma, kerma ja murennettu liemikuutio (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus).
- Anna hautua hiljaa kiehuen kannen alla ½ h. Viipaloi sillä aikaa halkaistu ja pesty purjo. Lisää joukkoon ja hauduta pari min. Viimeistele persiljalla.
- Tarjoa kananpojanpannun kanssa tuoretta leipää tai patonkia. Kasta leipä liemeen ja tarjoa lisäksi halutessasi salaattia. Ruoka maistuu myös riisin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 141 kcalProteiini 13,4 gHiilihydraatti 2 gRasva 8,4 gTyydyttynyt rasva 4,3 gRavintokuitu 0,2 gSuola 0,5 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- maalaisleipää
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.