Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
15 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.18
tähteä viidestä
17 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 vehnätortillaa medium
- 1 prk (230 g) salsakastiketta
- 1 rasia (200 g) kypsää broilerifileetä esim. Atria Vuolu fajita
- 1 ruukku tuoretta korianteria
-
150 g
Valio Oltermanni® Monterey Jack juustoaValio Oltermanni® Monterey Jack on lempeän täyteläinen kermajuusto koko perheen makuun. Se on saanut inspiraationsa…
Jaa resepti
Ohje
- Aseta 4 tortillalettua leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä salsakastiketta letuille. Lopun salsan voi jättää tarjoiluun.
- Lisää Vuolu viipaleet salsan päälle ja revi korianteria pinnalle.
- Höylää juustosta viipaleita ja kuorruta täytetty letty juustoviipaleilla. Laita toiset tortillaletut kansiksi.
- Aseta lettujen päälle toinen pala leivinpaperia sekä toinen uunipelti painoksi. Paista 225 asteessa n. 15 min.
- Leikkaa annospaloiksi ja nauti kuumana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
182 kcal
Proteiini
11,3 g
Hiilihydraatti
14,9 g
Rasva
8,2 g
Tyydyttynyt rasva
3,5 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.