Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kanatäytteiset enchiladat

Nämä kanatäytteiset enchiladat tarjoaa mausteisen makumatkan latinomaailman pyörteisiin.

Kanatäytteiset enchiladat
Kanatäytteiset enchiladat

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Täyte

  • 500 g broilerin rintafileetä
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juoksevaa
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl rouhittua mustapippuria
  • 1 (225 g) iso sipuli
  • 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
  • 1 tlk (170/285 g) papusekoitusta, esim. GoGreen
  • 1 dl
    Valio ruokakermaa Kolme juustoa
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl kolme juustoa UHT laktoositon
  • ½ dl tuoretta korianteria

Kuorrutus

Lisäksi

  • 1 pkt (320 g/8 ) soft tortilloja

Maissisalsa

  • 1 tlk (300/285 g) säilykemaissia, esim. Bonduelle
  • 2 (200 g) tomaattia
  • 2 rkl tuoretta korianteria
  • 1 prk (180 g)
    Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon

Ohje

  1. Leikkaa broilerifileet ohuiksi suikaleiksi. Paista ne Oivariini rasvassa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
  2. Lisää hienonnettu sipuli. Kuullota kunnes pehmiää.
  3. Lisää tomaattimurska ja valutetut, huuhdotut pavut. Kiehauta. Lisää ruokakerma ja hienonnettu korianteri. Kuumenna kiehuvaksi. Jäähdytä hetken aikaa ennenkuin alat täyttää tortilloja.
  4. Jaa seos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Nosta rullat isoon uunivuokaan.
  5. Yhdistä loppu ruokakerma, tomaattipyree ja juustoraaste. Kaada enchiladojen päälle vuokaan.
  6. Kuorruta 225 asteessa n. 18 min tai kunnes pinta saa hiukan väriä. Tarjoa maissisalsan kanssa.

Maissisalsa

  1. Valuta maissi siivilässä ja huuhdo kylmällä vedellä.
  2. Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi. Valuta neste pois.
  3. Hienonna korianteri.
  4. Valuta juustokuutiot. Yhdistä kaikki ainekset.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 119 kcal
Proteiini 7,7 g
Hiilihydraatti 7,3 g
Rasva 6,2 g
Tyydyttynyt rasva 2,7 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search