Valmistusaika
Aktiivinen
45 min
Passiivinen
18 min
Yhteensä
1 h 3 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.44
tähteä viidestä
9 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaTäyte
- 500 g broilerin rintafileetä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl suolaa
- 1 tl rouhittua mustapippuria
- 1 (225 g) iso sipuli
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
- 1 tlk (170/285 g) papusekoitusta, esim. GoGreen
-
1 dl
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- ½ dl tuoretta korianteria
Kuorrutus
-
1½ dl
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- ½ dl tomaattipyreetä
-
3 dl (150 g)
Valio Oltermanni® Cheddar juustoaValio Oltermanni® Cheddar on mieto kypsytetty cheddar-juusto, jonka raikkaan happamassa maussa on myös aavistus lempeää…
Lisäksi
- 1 pkt (320 g/8 ) soft tortilloja
Maissisalsa
- 1 tlk (300/285 g) säilykemaissia, esim. Bonduelle
- 2 (200 g) tomaattia
- 2 rkl tuoretta korianteria
-
1 prk (180 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioitaValio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa broilerifileet ohuiksi suikaleiksi. Paista ne Oivariini rasvassa pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää hienonnettu sipuli. Kuullota kunnes pehmiää.
- Lisää tomaattimurska ja valutetut, huuhdotut pavut. Kiehauta. Lisää ruokakerma ja hienonnettu korianteri. Kuumenna kiehuvaksi. Jäähdytä hetken aikaa ennenkuin alat täyttää tortilloja.
- Jaa seos tortilloille ja kääri ne rulliksi. Nosta rullat isoon uunivuokaan.
- Yhdistä loppu ruokakerma, tomaattipyree ja juustoraaste. Kaada enchiladojen päälle vuokaan.
- Kuorruta 225 asteessa n. 18 min tai kunnes pinta saa hiukan väriä. Tarjoa maissisalsan kanssa.
Maissisalsa
- Valuta maissi siivilässä ja huuhdo kylmällä vedellä.
- Leikkaa tomaatti pieniksi kuutioiksi. Valuta neste pois.
- Hienonna korianteri.
- Valuta juustokuutiot. Yhdistä kaikki ainekset.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
119 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
7,3 g
Rasva
6,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.