Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kanelicrostinit

Rosmariinilla maustetut, paistetut hedelmät, suolainen juusto ja kinuskikreemillä voideltu rapea hapanjuurileipä. Tässä on ainekset loppuvuoden maukkaimpien illanistujaisten tarjoiluun.

Kanelicrostinit
Kanelicrostinit

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 hapanjuurileipä tai -patonki
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ dl hunajaa
  • 1 persimonia tai sharon-hedelmää
  • 2 tuoretta luumua
  • 2 vartta tuoretta rosmariinia
  • 1 prk (200 g)
    Täyteläinen ja ihanan makea Valio kinuskikreemi vie kielen mennessään! Käyttövalmis ja paistonkestävä kreemi on herkullinen…
    Valio Keittiön kinuskikreemi 200 g laktoositon
  • 3 tl kanelia
  • 1 pkt (170 g)
    On vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
    Valio AURA® e170 g pala
  • 150 g
    Valio Keisarinna® on ainoa lajissaan: pitkään kypsytetty, puolikova herkuttelujuusto, jonka maussa on samaa hienostunutta karamellimaisuutta…
    Valio Keisarinna® e300 g
  • 1 dl pekaanipähkinöitä
  • 1 hapanjuurileipä tai -patonki
  • ½ dl oliiviöljyä
  • ½ dl hunajaa
  • 1 persimonia tai sharon-hedelmää
  • 2 tuoretta luumua
  • 2 vartta tuoretta rosmariinia
  • 1 prk (200 g) Valio kinuskikreemiä
  • 3 tl kanelia
  • 1 pkt (170 g) Valio AURA® juustoa
  • 150 g Valio Keisarinna® juustoa
  • 1 dl pekaanipähkinöitä

Ohje

  1. Leikkaa leivästä 16 viipaletta ja laita leivinpaperille uunipellille. Valuta päälle n. 2 rkl oliiviöljyä ja puolet hunajasta. Paahda uunin keski-/ylätasossa 225 asteessa rapeiksi, n. 5 min.
  2. Poista luumuista kivet, leikkaa hedelmät lohkoiksi. Paista pannulla lopun oliiviöljyn ja hunajan kanssa pehmeiksi. Lisää pannulle mausteeksi 2 rosmariinin oksaa ja säsätä koristeluun yksi.
  3. Mausta kinuskikreemi kanelilla. Voitele leipäviipaleet kreemillä. Laita päälle juustoa ja paistettu hedelmälohko.
  4. Koristele murennetulla pekaanipähkinällä ja rosmariinilla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 279 kcal
Proteiini 9,1 g
Hiilihydraatti 26,9 g
Rasva 14,5 g
Tyydyttynyt rasva 5,5 g
Ravintokuitu 1,9 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Katso myös

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1