Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
2.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
pellillistä
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 hapahkoa omenaa
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1 tl sitruunamehua
- 3 rkl ruokokidesokeria
- 2 tl kanelia
Jaa resepti
Ohje
- Pese omenat hyvin. Leikkaa kuorineen n. 2 mm ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperille uunipellille.
- Sulata voi. Sekoita siihen sitruunamehu, sokeri ja kaneli. Levitä omenaviipaleiden päälle. Voit tarvittaessa sekoitella viipaleita, jotta mausteet leviävät tasaisesti.
- Paahda uunin keskiosassa 175 asteessa n. 25 min. Anna jäähtyä uunipellillä.
- Säilytä kuivassa paikassa huoneenlämmössä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
114 kcal
Proteiini
0,2 g
Hiilihydraatti
12,2 g
Rasva
6,8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.