Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pkt (120 g) fileepekonia
- 1 nippu kesäsipulia
- 1 l kantarelleja
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- 2 rkl vehnäjauhoja
-
2 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ¾ dl hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa fileepekoni pieniksi kuutioiksi. Ruskista kuutiot pannulla keskilämmöllä omassa rasvassaan. Lisää pannulle sipulit. Kuullota.
- Lisää esikäsitellyt sienet. Kun ylimääräinen neste on haihtunut pannulta, mausta suolalla ja pippurilla. Ripota sienten päälle vehnäjauhot, sekoita.
- Lisää maito ja kerma koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen 5-10 min välillä sekoittaen. Ripota kastikkeeseen persilja.
- Tarjoa keitettyjen uusien perunoiden kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
73 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
4 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.