
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
50 min
Yhteensä
1 h 5 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 3 kesäsipulia varsineen
- 1 valkosipulin kynsi
- 400 g kantarelleja (tuoreita) tai suppilovahveroita
- 2 rasiaa kirsikkatomaatteja
- ½ tl rosmariinia
- ½ tl timjamia
- ¾ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 9 lasagnelevyä
-
1 prk
Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä voimakas 14%Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on nyt kevyt mutta voimakas. Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi…
-
1 prk (3,3 dl)
Valio Keittiön kuohukermaa laktoositonValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 pussi
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
- 3 kesäsipulia varsineen
- 1 valkosipulin kynsi
- 400 g kantarelleja (tuoreita) tai suppilovahveroita
- 2 rasiaa kirsikkatomaatteja
- ½ tl rosmariinia
- ½ tl timjamia
- ¾ tl suolaa
- mustapippuria myllystä
- 9 lasagnelevyä
- 1 prk Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä voimakas 14%
- 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
- 1 pussi Valio mozzarella raastetta
Jaa resepti
Ohje
- Kuullota hienonnetut sipulit ja putsatut sienet Oivariini rasvassa. Lisää pannulle myös puolitetut kirsikkatomaatit (1 rasia) sekä mausteet. Anna hautua hetki ja lisää Koskenlaskija sekä kerma. Kastike jää löysäksi.
- Kokoa vuokaan kerroksittain lasagnelevyjä sekä juustoista sienikastiketta. Ripottele kastikekerrosten pintaan juustoraastetta. Jätä päällimmäiseksi kastiketta ja juustoraastetta. Lisää pinnalle (1 rasia) kirsikkatomaatteja.
- Paista 175 asteessa uunin keskitasolla n. 40 min. Anna tekeytyä noin 10 min. ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
150 kcal
Proteiini
5,4 g
Hiilihydraatti
7,5 g
Rasva
10,7 g
Tyydyttynyt rasva
5,6 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.