Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kantarelli­lasagne

Lasagne on ihanan täyteläistä ja mehevää uuniruokaa. Tässä sienilasagnessa maistuvat kanttarellit ja yrtit. Kanttarellilasagne valmistuu vaivattomasti vain yhdestä kastikkeesta.

Kantarellilasagne
Kantarellilasagne

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 3 kesäsipulia varsineen
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 400 g kantarelleja (tuoreita) tai suppilovahveroita
  • 2 rasiaa kirsikkatomaatteja
  • ½ tl rosmariinia
  • ½ tl timjamia
  • ¾ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 9 lasagnelevyä
  • 1 prk
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi on nyt kevyt mutta voimakas. Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi…
    Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippi e250 g voimakas 14 % laktoositon
  • 1 prk (3,3 dl)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 3,3 dl laktoositon
  • 1 pussi
    Valio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
    Valio mozzarella e150 g raaste
  • 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 3 kesäsipulia varsineen
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 400 g kantarelleja (tuoreita) tai suppilovahveroita
  • 2 rasiaa kirsikkatomaatteja
  • ½ tl rosmariinia
  • ½ tl timjamia
  • ¾ tl suolaa
  • mustapippuria myllystä
  • 9 lasagnelevyä
  • 1 prk Valio Koskenlaskija® Ruoka & Dippiä voimakas 14%
  • 1 prk (3,3 dl) Valio Keittiön kuohukermaa laktoositon
  • 1 pussi Valio mozzarella raastetta

Ohje

  1. Kuullota hienonnetut sipulit ja putsatut sienet Oivariini rasvassa. Lisää pannulle myös puolitetut kirsikkatomaatit (1 rasia) sekä mausteet. Anna hautua hetki ja lisää Koskenlaskija sekä kerma. Kastike jää löysäksi.
  2. Kokoa vuokaan kerroksittain lasagnelevyjä sekä juustoista sienikastiketta. Ripottele kastikekerrosten pintaan juustoraastetta. Jätä päällimmäiseksi kastiketta ja juustoraastetta. Lisää pinnalle (1 rasia) kirsikkatomaatteja.
  3. Paista 175 asteessa uunin keskitasolla n. 40 min. Anna tekeytyä noin 10 min. ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 150 kcal
Proteiini 5,4 g
Hiilihydraatti 7,5 g
Rasva 10,7 g
Tyydyttynyt rasva 5,6 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1