Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 l kanterelleja
- 1 kesäsipuli
- 2 valkosipulin kynttä
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 2 rkl vehnäjauhoja
-
2 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Koskenlaskija® perinteinen sulatejuustoaValio Koskenlaskija® sulatejuusto on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta…
- ripaus suolaa
- 0 kg mustapippuria myllystä
- ½ dl hienonnettua persiljaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 200 g vaaleaa leipää kuutioina paahdettuna
Kuorrutus
-
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Puhdista ja paloittele sienet. Hienonna sipulit. Paista sieniä pannulla Oivariini rasvassa, kunnes niistä alkaa irrota nestettä. Lisää sipulit ja kuullota vielä hetki.
- Ripottele pannulle vehnäjauhot ja kääntele. Kaada sekaan kerma ja sekoita hyvin. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 5 min välillä sekoittaen.
- Lisää paloiteltu Koskenlaskija ja mausteet. Kuumenna sen verran, että seos on tasaista.
- Laita voideltuihin uuninkestäviin annosvuokiin kerroksittain paahdettuja leipäkuutioita ja sienimuhennosta. Ripottele pintaan juustoraaste. Paista uunissa 200 asteessa n. 20 min tai kunnes paistosten pinta on kauniin ruskea.
- Tarjoile heti vihersalaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
157 kcal
Proteiini
7,4 g
Hiilihydraatti
10,3 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.