
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta / letulle
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 l kantarelleja
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 1 porkkana
- 75-100 g kevätsipulia
-
½ rkl
kantarellifondiaVoit kokeilla myös:
- ⅓ lihaliemikuutiota
- mustapippuria myllystä
-
½ rasia (à 200 g)
Valio Viola® yrtti tuorejuustoaValio Viola® kevyt yrtti tuo vaihtelua leivälle ja maustaa lempeästi myös keitot ja kastikkeet. Levitä…
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön paksumpi ruokakermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1-2 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 1 l kantarelleja
- 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
- 1 porkkana
- 75-100 g kevätsipulia
- ½ rkl kantarellifondia
- mustapippuria myllystä
- ½ rasia (à 200 g) Valio Viola® yrtti tuorejuustoa
- 1 prk (2 dl) Valio Keittiön paksumpi ruokakermaa
- 1-2 dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa puhdistetut sienet ja pekoni pieniksi paloiksi. Kuori ja raasta porkkana karkealla raastinterällä. Hienonna kevätsipulit varsineen. Voit myös korvata kevätsipulit 2-3 kesäsipulilla (käytä sipuli ja varret).
- Paista sienet kuivalla pannulla, jotta niistä irtoaa ylimääräinen neste. Paista, kunnes neste on haihtunut.
- Lisää pannulle pekonit. Paista, kunnes pekoni alkaa kevyesti ruskistua. Lisää porkkanaraaste, paista vielä muutama min. Mausta fondilla tai murennetulla liemikuutiolla sekä pippurilla.
- Lisää tuorejuusto ja ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi. Kun täyte on sopivan sakeaa, lisää sipulit ja persilja.
- Tarjoa lettujen täytteenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
104 kcal
Proteiini
3,9 g
Hiilihydraatti
2,6 g
Rasva
8,3 g
Tyydyttynyt rasva
3,8 g
Ravintokuitu
1,9 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.