Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Karamellisoitu kaali-mak­ka­rapasta

Karamellisoi kaali siirapilla ja yhdistä pastan kanssa. Kaveriksi sopii mausteiset makkarat ja sinappinen crème fraîche.

Karamellisoitu kaali-makkarapasta
Karamellisoitu kaali-makkarapasta

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1 (500 g) varhaiskaali
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl timjamia
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rkl tummaa siirappia

Lisäksi

  • 300 g pastaa
  • 4 mausteista raakamakkaraa
  • ½ prk (à 150 g)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön crème fraîche 150 g laktoositon, luomu
  • 1 rkl karkeaa dijonsinappia
  • parmesaania
  • Valio voita
  • 1 (500 g) varhaiskaali
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl timjamia
  • mustapippuria myllystä
  • 2 rkl tummaa siirappia

Lisäksi

  • 300 g pastaa
  • 4 mausteista raakamakkaraa
  • ½ prk (à 150 g) Valio Keittiön crème fraîchea
  • 1 rkl karkeaa dijonsinappia
  • parmesaania

Ohje

  1. Sulata voi korkeareunaisella pannulla. Suikaloi kaali ja hienonna sipulit. Kuullota pannulla kunnes kaali on vielä napakkaa, mutta saanut väriä. Lisää lopuksi siirappi.
  2. Ota kaalit pannulta sivuun.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Paista pannulla raakamakkarat kypsiksi.
  5. Yhdistä valutettu pasta, karamellisoitu kaali ja makkarat lautasille.
  6. Sekoita crème fraîche ja sinappi. Lisää annoksiin. Raasta myös pinnalla halutessasi parmesaania.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 182 kcal
Proteiini 7,1 g
Hiilihydraatti 20,9 g
Rasva 7,3 g
Tyydyttynyt rasva 3,1 g
Ravintokuitu 1,6 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1