Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
3 h
Yhteensä
3 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1½ kg porsaan ulkofileetä, pikkukinkku, kinkkurulla
- 1½ tl pippurisekoitusta
- 1½ tl suolaa
Kuorrute:
- 2 rkl sinappia
- 2 rkl fariinisokeria
- 2 rkl korppujauhoja
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön noin tunti ennen kypsentämistä. Laita liha uunivuokaan. Hiero kinkun pintaan pippurisekoitus ja suola. Älä lisää suolaa, jos kinkku on jo valmiiksi suolattu. Aseta paistomittari paksuimpaan kohtaan.
- Kypsennä uunissa 175 asteessa, kunnes sisälämpö on 70-75 astetta. Ota liha uunista ja anna hieman jäähtyä.
- Poista mahdollinen ylimääräinen rasva. Voitele pinta sinapilla. Ripottele päälle fariinisokeri ja anna sen sulaa. Ripottele lopuksi pintaan korppujauho.
- Kuorruta uunissa 250 asteessa n. 10 min. tai kunnes pinta on kauniin kullanruskea.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
132 kcal
Proteiini
20,1 g
Hiilihydraatti
2,7 g
Rasva
4,4 g
Tyydyttynyt rasva
1,6 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.