
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
17 h
Yhteensä
17 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni100°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
800 g
kassleriaVoit kokeilla myös:
- 800 g sian kylkeä
- 2-3 valkosipulinkynttä
- n. 5 cm pala tuoretta inkivääriä
-
1 l
Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomuValio Hedelmätarha® luomuomenatäysmehu on lempeän raikas aloitus päivälle! Laadukas, väriltään utuinen "cloudy" täysmehu luomuomenoista.
- 3 dl soijakastiketta
- 2 kanelitankoa
- 5 tähtianista
- 5 kokonaista mustapippuria
- 1 rkl korianterin siemeniä
Kastike
- 2 dl paistolientä
- 2 dl fariinisokeria
- 2 kanelitankoa
- 5 tähtianista
- 1 tl chilihiutaleita
Paistamiseen
- 5 dl rypsiöljyä
Tarjoiluun
- tuoretta korianteria
- punaista chiliä
- 800 g kassleria
- 2-3 valkosipulinkynttä
- n. 5 cm pala tuoretta inkivääriä
- 1 l Valio Hedelmätarha® omenatäysmehua luomu
- 3 dl soijakastiketta
- 2 kanelitankoa
- 5 tähtianista
- 5 kokonaista mustapippuria
- 1 rkl korianterin siemeniä
Kastike
- 2 dl paistolientä
- 2 dl fariinisokeria
- 2 kanelitankoa
- 5 tähtianista
- 1 tl chilihiutaleita
Paistamiseen
- 5 dl rypsiöljyä
Tarjoiluun
- tuoretta korianteria
- punaista chiliä
Jaa resepti
Ohje
- Ota liha huoneenlämpöön n. 1 t ennen valmistamista.
- Murskaa valkosipulin kynnet kuorineen. Viipaloi inkivääri karkeasti. Mittaa kaikki ainekset lihaa lukuunottamatta uuninkestävään kattilaan tai pataan. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää kassler liemeen. Laita kansi päälle. Hauduta uunissa 100 asteessa n. 4 - 5 tuntia, kunnes liha on mureaa ja kypsää.
- Nosta liha liemestä, ota siivilöityä lientä talteen 2 dl. Anna lihan jäähtyä, kääri folioon. Laita jääkaappiin yön yli.
- Mittaa kattilaan kastikkeen ainekset. Keitä kasaan n. 30 min, kunnes kastike paksuuntuu hiukan.
- Leikkaa lihasta n. 2 x 2 cm kuutioita. Paista ne nopeasti runsaassa, kuumassa (n. 175 astetta) öljyssä, kunnes rapeutuvat pinnasta. Valuta talouspaperin päällä.
- Sekoita karamellikastike kuumien lihapalojen joukkoon. Nosta tarjoiluastiaan. Ripottele pinnalle korianteria ja viipaloitua chiliä.
- Tarjoa riisin tai kasvisten kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
234 kcal
Proteiini
5,5 g
Hiilihydraatti
11,1 g
Rasva
18,9 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
1,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria
- punaista chiliä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.