Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pieni (50 g) sipuli
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ tl kardemummaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 1½ rkl sinappia
-
1 tl
siirappiaVoit kokeilla myös:
- 1 tl sokeria
- 1½ dl vettä
- 1 rkl maissitärkkelystä, Maizena
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Kuori ja hienonna sipuli.
- Kuullota sipuli ja kardemumma pannulla Oivariini rasvassa.
- Lisää ruokakerma. Mausta sinapilla ja siirapilla.
- Sekoita vesi ja maissitärkkelys tasaiseksi seokseksi. Lisää suurus ohuena nauhana kuumaan kastikkeeseen samalla sekoittaen. Keitä hiljalleen n. 5 min.
- Viimeistele maku mustapippurilla.
- Tarjoa kastike kinkun tai riistaruoan kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 98 kcalProteiini 1,9 gHiilihydraatti 5,4 gRasva 7,6 gTyydyttynyt rasva 3,3 gRavintokuitu 0,3 gSuola 0,8 gTiedot ovat suuntaa antavia.HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.