
Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
45 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni150°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 1 kg karitsan ulkofileitä
- 1 rkl gourmet-suolahiutaleita
-
30 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3-4 valkosipulinkynttä
- 1 varsi tuoretta timjamia
Pippurikastike
- 1-2 (150 g) salottisipulia ohuina viipaleina
-
15 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuustoLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
- 2 vartta tuoretta timjamia hienonnettuna
- 1 kg karitsan ulkofileitä
- 1 rkl gourmet-suolahiutaleita
- 30 g Valio Eila® voita
- 3-4 valkosipulinkynttä
- 1 varsi tuoretta timjamia
Pippurikastike
- 1-2 (150 g) salottisipulia ohuina viipaleina
- 15 g Valio Eila® voita
- 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto
- 2 vartta tuoretta timjamia hienonnettuna
Jaa resepti
Ohje
- Ota fileet etukäteen huoneenlämpöön.
- Puhdista fileet kalvoista. Hiero suola fileiden pintaan.
- Sulata voi paistinpannulla. Lisää halkaistut valkosipulin kynnet ja timjami. Kuumenna pannu kuumaksi.
- Lisää fileet pannulle 2 - 3 erässä. Ruskista niiden pinta. Siirrä liha uunipannulle leivinpaperille.
- Nosta uuniin 150 asteeseen n. 10 minuutiksi (kypsyysaste medium). Ota uunista. Anna vetäytyä hetken foliolla peitettynä. Viipaloi fileet. Laita tarjolle.
Pippurikastike
- Paista sipulit kevyesti voissa. Lisää ruokakerma ja timjami. Anna kiehua hetken, jolloin kastike saostuu hieman. Tarjoa karitsan kastikkeena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
184 kcal
Proteiini
14,7 g
Hiilihydraatti
1,3 g
Rasva
13,4 g
Tyydyttynyt rasva
5,8 g
Ravintokuitu
0,1 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.