
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
-
2 dl
Valio kuohukermaa laktoositonValio kuohukerma on kermojen aatelia. Vatkaa kuohkeaksi kermavaahdoksi jälkiruokiin ja leivonnaisiin tai lorauta kermaista täyteläisyyttä…
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
Voit kokeilla myös:-
1 rasia (200 g) Valio Viola® kevyt maustamaton tuorejuustoa
-
- ¾ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 dl (100 g) kuivattuja karpaloita
- 1 rkl sitruunamehua
- 2 dl Valio kuohukermaa laktoositon
- 250 g Valio maitorahkaa
- ¾ dl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
- 2 dl (100 g) kuivattuja karpaloita
- 1 rkl sitruunamehua
Jaa resepti
Ohje
- Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka tai tuorejuusto ja sokerit.
- Hienonna karpalot veitsellä. Lisää seokseen. Mausta sitruunamehulla.
- Annostele maljoihin. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
177 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
13,5 g
Rasva
11,2 g
Tyydyttynyt rasva
6,7 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.