Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Karpalomousse

Kuivatuista karpaloista, vaahdotetusta kermasta ja maitorahkasta syntyy helppo, mutta juhlaankin sopiva jälkiruoka.

Karpalomousse
Karpalomousse

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää rahka tai tuorejuusto ja sokerit.
  2. Hienonna karpalot veitsellä. Lisää seokseen. Mausta sitruunamehulla.
  3. Annostele maljoihin. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.

Vinkki

Jos käytät moussessa maitorahkaa, vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Jos käytät tuorejuustoa, kermavaahdon voi jättää pehmeäksi / löysäksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 177 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 13,5 g
Rasva 11,2 g
Tyydyttynyt rasva 6,7 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search