Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kasvis-jau­he­li­hamureke

Piilota kasvikset jauhelihamureketaikinaan. Mureke mehevöityy ja saa makua.

Kasvis-jauhelihamureke
Kasvis-jauhelihamureke

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 prk
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 pieni porkkana raastettuna
  • ½ kesäkurpitsaa raastettuna
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 500 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 1 rasia (200 g)
    Valio Koskenlaskija® on klassikko, jonka voimakkaan juustoisella maulla on ollut vahva vaikutus jo vuodesta 1933.…
    Valio Koskenlaskija® e200 g levittyvä sulatejuusto laktoositon
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • rouhittua mustapippuria
  • 1 prk Valio Keittiön kermaviiliä 200g
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 pieni porkkana raastettuna
  • ½ kesäkurpitsaa raastettuna
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 500 g vähärasvaista naudan jauhelihaa
  • 1 rasia (200 g) Valio Koskenlaskija® levittyvää sulatejuustoa
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • rouhittua mustapippuria

Ohje

  1. Turvota korppujauhoja kermaviilissä 15 min.
  2. Kypsennä sipuli, porkkana ja kesäkurpitsa Oivariini rasvassa paistinpannulla pehmeiksi. Yhdistä kaikki ainekset keskenään tasaiseksi seokseksi.
  3. Muotoile uuninkestävään vuokaan 25 cm pitkä tanko. Voit myös valmistaa murekkeen voideltuun vuokaan.
  4. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min.

Vinkki

Voit paistaa mureketaikinasta myös pihvejä uunissa leivinpaperin päällä tai teflonpannussa pienessä rasvamäärässä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 144 kcal
Proteiini 10,3 g
Hiilihydraatti 4,1 g
Rasva 9,5 g
Tyydyttynyt rasva 4,8 g
Ravintokuitu 0,4 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1