Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
10 h
Yhteensä
10 h 30 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 100 g hapankorppuja
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Kostutukseen
-
1 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
- 1½-2 dl (120 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
- ½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 1 punainen paprika
-
2 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® paprika-chili tuorejuustoaValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
-
2 dl
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 4 liivatelehteä
- 1 rkl sitruunamehua
- 0 kg mustapippuria myllystä
Koristeluun
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 1 dl (75 g) kivettömiä kalamata-oliiveja
- 0 kg basilikaa tai villirucolaa
- 0 kg pippurisekoitusta myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna hapankorput monitoimikoneessa ja sekoita sulatettu voi joukkoon. Pingota leivinpaperi Ø 24 cm:n irtopohjavuokaan. Painele leipäseos sen päälle. Kostuta pohja maidolla.
- Valmista täyte. Hienonna karkeasti veitsellä oliivit ja aurinkotomaatit sekä kuutioi paprika. Sekoita ne kulhossa tuorejuuston ja jogurtin joukkoon.
- Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista niistä liika vesi pois ja liuota kiehuvaan sitruunamehuun. Sekoita liivate täytteen joukkoon. Mausta pippurilla.
- Kaada ja levitä täyte vuokaan. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja anna hyytyä seuraavaan päivään.
- Irrota kakku varovasti vuoasta ja nosta pohjapapereineen tarjoiluastiaan.
- Koristele kakku kirsikkatomaateilla, oliiveilla sekä basilikalla tai rucolalla. Rouhi päälle hiukan pippurisekoitusta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
149 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
8 g
Rasva
10,8 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2,2 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
- basilikaa
- pippurisekoitusta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.