Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
3.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1⅓ l kalalientä
- 1 sitruunaruohoa
- ½ (150 g) kukkakaalia
- ½ (150 g) parsakaalia
- 1-2 (150 g) porkkanaa
- 1 sipuli
- 600 g kirjolohta
- ½ tl suolaa
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön ruokakermaa 15%Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Jaa resepti
Ohje
- Kuumenna kalaliemi kannen alla kiehuvaksi, lisää liemeen sitruunaruoho.
- Paloittele kukka- ja parsakaali pieniksi kukinnoiksi. Kuori ja viipaloi porkkana. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää kasvikset kattilaan, laita kansi päälle.
- Poista kirjolohesta tarvittaessa ruodot. Leikkaa kala kuutioiksi siten, että kuutiot ovat vielä kiinni nahkassa. Leikkaa lopuksi nahka irti. Ripottele kalapalojen päälle suola.
- Lisää kala ja ruokakerma kattilaan. Anna kiehahtaa. Poista sitruunaruoho ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
45 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatti
1,1 g
Rasva
2,7 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.