Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
2 h
Yhteensä
2 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 150 g minipastaa
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipulia laktoositonLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 2 isoa hapahkoa omenaa, esim. Granny Smith
- 1 iso (250 g) paprika
- ½ dl kaprista
- ½ dl tuoretta persiljaa
Tarjoilukulhoon
- 0 kg rapeita salaatinlehtiä
Jaa resepti
Ohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo, valuta ja jäähdytä.
- Sekoita pastan joukkoon ruokakerma. Lisää kuutioidut omenat ja paprika sekä hienonnetut kaprikset ja persilja.
- Yhdistä ainekset. Anna vetäytyä jääkaapissa ennen tarjoilua, jotta maku tasoittuu.
- Laita salaattikulhon pohjalle rapeita salaatinlehtiä. Kaada päälle salaatti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
111 kcal
Proteiini
2,8 g
Hiilihydraatti
16,5 g
Rasva
3,3 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- rapeita salaatinlehtiä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.