Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Passiivinen
1 h 30 min
Yhteensä
2 h 30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 iso (2,5 kg) keräkaalia
Täyte
- 700 g (1,5 l) esikäsiteltyjä metsäsieniä
- 2 pussia (à 200 g) kasvissuikaleita
-
50 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
-
2 prk (à 200 g)
Valio raejuustoaRasvaton ja laktoositon Valio raejuusto sopii kevyeen ruokavalioon, täydentämään salaatteja, uuniperunoiden täytteisiin, laatikkoruokiin, munavoihin, lisukkeeksi…
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- 1 tl suolaa
- 1 rkl basilikaa
- ½ tl mustapippuria
Päälle
- ½ dl siirappia
- 2 rkl soijakastiketta
-
0 kg
Valio voita nokareinaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl kaalin keitinlientä
- 1 kasvisliemikuutio
Jaa resepti
Ohje
- Keitä kaali kokonaisena. Irrottele uloimpia lehtiä kypsymisen aikana. Ohenna lehtien paksuimmat kohdat veitsellä.
- Poista pienet sisälehdet ja hienonna ne täytettä varten. Levitä kokonaiset lehdet työlaudalle.
- Viipaloi sienet ja kypsennä kasvissuikaleiden kanssa voissa, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut. Yhdistä joukkoon hienonnettu kaali, valutettu raejuusto ja crème fraîche. Mausta täyte.
- Nostele täytettä lehdille ja kääri paketeiksi. Nostele paketit uunipannulle, käännä lehden pää alapuolelle.
- Yhdistä siirappi ja soija, kaada kääryleille. Nostele päälle voinokareita.
- Kypsennä 225 asteessa 45 min, jotta kääryleet saavat väriä. Alenna lämpötila 175 ja kaada uunivuokaan liemikuutiolla maustettu keitinliemi. Peitä foliolla. Anna hautua n. 1 h 30 min.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
51 kcal
Proteiini
2,7 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
1,9 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio voita
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.