Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
1 h 15 min
Yhteensä
1 h 45 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni220°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
leipää
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaFlatbread
- 4½ dl vettä
- 1 pussi (11 g) kuivahiivaa
- ½ dl oliiviöljyä
- 3 rkl sokeria
- 2 tl suolaa
- 10 dl vehnäjauhoja
Täytteet
-
1 pkt (240 g)
Gold&Green® Nyhtökaura® MaustamatontaTäysin kasvipohjainen ja gluteeniton Gold&Green® Nyhtökaura® Maustamaton sopii monen lautaselle ja jokaisen aterian sydämeen, kotiruokasuosikeista…
-
400 g (4 dl)
pizzakastikettaVoit kokeilla myös:
- 3 prk (150 g) Valio crème fraîchea
- 1 pussi (150 g)
Valio Juustomestarin cheddar raastettaValio Juustomestarin cheddar juustoraaste on aromaatinen ja täyteläinen juustoraaste, joka on valmistettu laadukkaasta, kypsytetystä cheddarjuustosta.…
- 250 g kirsikkatomaatteja
- 150 g broccoliineja
- 150 g tuoretta parsaa
- 1 pieni punasipuli
- 1 tl oreganoa
Jaa resepti
Ohje
Flatbread
- Sekoita kulhossa 41-asteisen veden sekaan hiiva, anna seoksen tekeytyä 5 min.
- Sekoita seokseen öljy, sokeri ja suola.
- Lisää jauhot ja sekoita tasaiseksi, tahmeaksi taikinaksi.
- Peitä kulho liinalla ja anna taikinan kohota lämpimässä, kunnes sen koko on kaksinkertaistunut (n. 1 h).
- Vaivaa taikinaa kevyesti jauhotetulla leivinalustalla sileäksi ja joustavaksi.
- Jaa kolmeen osaan ja muotoile ohuiksi flatbread-pohjiksi.
Täytteet
- Kuumenna uuni 220 asteeseen. Paista flatbread-pohjia 5 min. Ota pois uunista.
- Levitä pohjille tasaisesti pizzakastiketta ja sen päälle juustoraaste.
- Lisää päälle Nyhtökaura, broccoliini, puolitetut kirsikkatomaatit, miniparsat, viipaloitu punasipuli sekä ripaus oreganoa.
- Paista uunissa 15 min.
- Tarjoa 1 flatbread/ruokailija pääruokana tai pikkusuolaisena useammalle.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia 175 kcalProteiini 7,5 gHiilihydraatti 22,5 gRasva 5,4 gTyydyttynyt rasva 1,5 gRavintokuitu 2,3 gSuola 0,7 gTiedot ovat suuntaa antavia.Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissaKysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.