Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
3.25
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g kasviksia, eism. parsakaali, kukkakaali, sipuli
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- ½ tl suolaa
-
1 prk
Valio Keittiön ruokakermaa 10 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
100 g (2 dl)
Valio Emmental raastettaValio Emmental punaleima juustoraaste on voimakasta ja aromaattista emmentaljuustoa kätevänä raasteena. Juustomestarimme kypsyttävät Valio Emmental…
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele vihannekset uunivuokaan. Sekoita mausteet kerman kanssa ja kaada vuokaan.
- Ripota päälle raastettu juusto. Nostele hiukan kasvisten joukkoon.
- Kypsennä uunin keskiosassa 225 asteessa n. 30 min.
- Tarjoa sellaisenaan salaatin ja leivän kanssa tai lisäkeruokana.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
120 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
6 g
Rasva
8,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,7 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.