Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
3.57
tähteä viidestä
7 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g porkkanaa
- 1 pala (250 g) juuriselleriä
- 500 g sipulia
- 3-4 valkosipulin kynttä
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 1½ tl suolaa
- ½ tl jauhettua valkopippuria
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa Kolme sipuliaLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
- 1 tlk (400 g) tomaattimurskaa
-
4 dl
Valio kevytmaitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
-
1 pussi (150 g)
Valio pizzajuusto raastettaValmiiksi raastettu juusto tuo huolettomuutta ruoanlaittoon. Valio Pizzajuustoraaste sulaa hyvin pizzan päälle ja ruskistuu kauniisti…
- ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 12 lasagnelevyä
Jaa resepti
Ohje
- Raasta porkkanat ja juuriselleri karkealla raastinterällä, esim. monitoimikoneessa. Hienonna sipulit.
- Kuumenna Oivariini tilavassa paistokasarissa tai pinnoitetussa kattilassa. Kuullota siinä kasviksia keskilämmöllä n. 10 min. Sekoittele, älä ruskista.
- Lisää suola, valkopippuri, ruokakerma ja tomaattimurska. Sekoita ja anna hautua pari minuuttia. Nosta levyltä.
- Lisää maito, 2/3 juustoraasteesta sekä hienonnettu persilja.
- Laita lasagnevuokaan kerroksittain juureskastiketta ja lasagnelevyjä. Aloita ja lopeta juureskastikkeella. Ripota loppu juustoraaste ruoan pinnalle.
- Kypsennä uunin alimmalla paistotasolla 175 asteessa 45 - 50 min.
- Nosta lasagne uunista. Anna vetäytyä alumiinifoliolla peitettynä 10 min ennen tarjoamista.
- Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
93 kcal
Proteiini
3,6 g
Hiilihydraatti
9,9 g
Rasva
3,9 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.