Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
kpl
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- ½ vihreä paprika
- 1 pala (80 g) purjoa
-
1 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0,01 dl jauhettua valkopippuria
- 1 tl suolaa
-
1 prk (2 dl)
Valio Keittiön kevytkermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 3 kananmunaa
- ½ dl (40 g) kurpitsapikkelssiä
- 5 dl vehnäjauhoja
- 3 tl leivinjauhetta
-
½ prk (à 160 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrttiValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
Muffinipeltiin
-
0 kg
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 0 kg korppujauhoja
Päälle
- 1-2 rkl kurpitsansiemeniä
Jaa resepti
Ohje
- Kuutioi paprika. Leikkaa halkaistu ja puhdistettu purjo ohuiksi viipaleiksi.
- Kuumenna Oivariini rasva paistinpannulla. Lisää paprika ja purjo. Ruskista kevyesti. Lisää valkopippuri ja puolet suolasta (1/2 tl). Siirrä pannu sivuun jäähtymään.
- Vatkaa kerma ja munat sekaisin. Lisää joukkoon kurpitsapikkelssi, paprika-purjoseos ja loppu suola (1/2 tl).
- Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos taikinaan nopeasti sekoittaen.
- Murenna salaattijuustoa karkeasti veitsellä ja lisää taikinaan.
- Nostele taikina voideltuihin ja korppujauhotettuihin muffinpellin syvennyksiin. Voit käyttää myös tukevia, paperisia muffinivuokia
- Ripottele pinnalle kurpitsansiemeniä.
- Kypsennä 200 asteessa uunin keskiosassa n. 20 min tai kunnes kypsiä.
- Tarjoa muffinit keiton tai salaatin lisukkeena tai sellaisenaan kahvipöydässä. Muffinit ovat parhaimmillaan leivontapäivänä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
205 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatti
26 g
Rasva
7,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,6 g
Ravintokuitu
1,6 g
Suola
1,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
- korppujauhoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.