
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 (n. 250 g) porkkanaa
- 200 g palsternakkaa
- 1 (150 g) peruna
- 1 sipuli
- ½ (200 g) kesäkurpitsaa
-
1 prk (160 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrttiValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 kananmuna
-
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Salaattijuustotsatsiki
- ½ kurkkua
- ripaus suolaa
-
2 dl
Valio Keittiön kreikkalaista jogurttiaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 prk (160 g)
Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrttiValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 valkosipulin kynsi
- mustapippuria myllystä
- 2 (n. 250 g) porkkanaa
- 200 g palsternakkaa
- 1 (150 g) peruna
- 1 sipuli
- ½ (200 g) kesäkurpitsaa
- 1 prk (160 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrtti
- 1 kananmuna
- Valio Oivariini® juoksevaa
Salaattijuustotsatsiki
- ½ kurkkua
- ripaus suolaa
- 2 dl Valio Keittiön kreikkalaista jogurttia
- 1 prk (160 g) Valio Keittiön salaattijuustokuutioita yrtti
- 1 valkosipulin kynsi
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Aloita valmistamalla tsatsiki. Raasta kurkku. Mausta ripauksella suolaa. Anna ylimääräisen nesteen valua pois lävikössä. Sekoita joukkoon jogurtti ja murennettu, valutettu salaattijuusto. Mausta hienonnetulla valkosipulilla ja mustapippurilla. Anna maustua peitettynä jääkaapissa.
- Kuori porkkanat, palsternakka, peruna ja sipuli. Raasta kaikki kasvikset raastimen karkealla terällä.
- Murenna kasvisraasteen joukkoon valutettu salaattijuusto. Sekoita lopuksi raasteeseen muna.
- Kuumenna lettu- tai paistinpannussa Oivariini. Nosta raasteseosta pannulle paksuhkoiksi keoiksi. Painele lusikan pesällä tasaiseksi.
- Paista keskilämmöllä molemmin puolin, kunnes pihvit ovat kauniin ruskeita ja rapeita.
- Tarjoa kasvispihvejä salaattijuustotsatsikin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
87 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
4,4 g
Rasva
5,2 g
Tyydyttynyt rasva
2,8 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Oivariini® juoksevaa
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.