Valmistusaika
Aktiivinen
35 min
Yhteensä
35 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
desilitraa
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g kasviksia, esim. porkkana, kukka- tai parsakaali
- 0 kg vettä
Jaa resepti
Ohje
- Pese, kuori ja paloittele kasvikset. Keitä ne kypsiksi joko höyrykattilassa tai vedessä (lisää vettä vain sen verran, että kasvikset juuri ja juuri peittyvät).
- Soseuta kasvikset monitoimikoneella tai sauvasekoittimella joko erikseen tai sekoituksena. Jos käytät kasvisten keittämiseen höyrykattilaa, lisää soseen joukkoon tilkka keitettyä vettä, jotta saat sopivan paksuisen soseen.
- Lusikoi jäähtynyt sose jääpalarasiaan. Peitä foliolla ja pakasta.
- Kun sose on jäätynyt, irrota palat ja siirrä ne pakastusrasiaan tai -pusseihin. Merkitse päälle soseen nimi ja valmistuspäivämäärä.
- Siirrä takaisin pakastimeen.
- Annoksesta saat n. 70 kuutiota. Tarjoa niitä esim. perunasoseen kanssa. Halutessasi voit lisätä joukkoon liha- tai kalasosekuution.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
41 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
8,1 g
Rasva
0,3 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- vettä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.