
Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 400 g porkkanaa
- 400 g kesäkurpitsaa
- 200 g tuoretta, vihreää parsaa
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- ½-1 ruukkua tuoretta basilikaa
- 1 kasvisliemikuutio
- ½ tl rouhittua mustapippuria
-
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Paistamiseen
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- 400 g porkkanaa
- 400 g kesäkurpitsaa
- 200 g tuoretta, vihreää parsaa
- 1 prk (180 g) Valio Arki® crème fraîchea
- ½-1 ruukkua tuoretta basilikaa
- 1 kasvisliemikuutio
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- Valio Mustaleima™ raastetta
Paistamiseen
- 2 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori porkkanat. Pese kesäkurpitsa ja parsat.
- Vedä kuorimaveitsellä porkkanoista ja kesäkurpitsasta pituussuunnassa pitkiä lastuja. Kasvisten ohentuessa vuoleminen on helppoa leikkuulautaa vasten.
- Vuole myös parsat leikkuulautaa vasten pitäen kiinni niiden kantaosasta. Kovaa kantaosaa ei käytetä.
- Hienonna basilika.
- Kuumenna Oivariini paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää kasvikset: kypsennä ensin porkkanalastuja muutama min ja lisää sitten muut kasvikset.
- Murenna päälle liemikuutio (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus). Paista hetki. Mausta pippurilla.
- Lisää crème fraîche ja hienonnettu basilika. Sekoita ja kuumenna. Viimeistele annokset halutessasi juustoraasteella. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
61 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
3,7 g
Rasva
4,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Mustaleima™ raastetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.