Valmistusaika
Aktiivinen
25 min
Yhteensä
25 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.5
tähteä viidestä
6 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g porkkanaa
- 400 g kesäkurpitsaa
- 200 g tuoretta, vihreää parsaa
-
1 prk (180 g)
Valio Arki® crème fraîcheaValio Hyvä suomalainen Arki™ crème fraîche 12 % on ranskankerma kevyempään ja laktoosittomaan ruokavalioon. Raikas…
- ½-1 ruukkua tuoretta basilikaa
- 1 kasvisliemikuutio
- ½ tl rouhittua mustapippuria
-
0 kg
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Paistamiseen
-
2 rkl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
Jaa resepti
Ohje
- Kuori porkkanat. Pese kesäkurpitsa ja parsat.
- Vedä kuorimaveitsellä porkkanoista ja kesäkurpitsasta pituussuunnassa pitkiä lastuja. Kasvisten ohentuessa vuoleminen on helppoa leikkuulautaa vasten.
- Vuole myös parsat leikkuulautaa vasten pitäen kiinni niiden kantaosasta. Kovaa kantaosaa ei käytetä.
- Hienonna basilika.
- Kuumenna Oivariini paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää kasvikset: kypsennä ensin porkkanalastuja muutama min ja lisää sitten muut kasvikset.
- Murenna päälle liemikuutio (tarkista tarvittaessa gluteenittomuus). Paista hetki. Mausta pippurilla.
- Lisää crème fraîche ja hienonnettu basilika. Sekoita ja kuumenna. Viimeistele annokset halutessasi juustoraasteella. Tarjoa heti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
61 kcal
Proteiini
1,4 g
Hiilihydraatti
3,7 g
Rasva
4,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Mustaleima™ raastetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.