Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kasvistzatziki

Kasvistzatziki on grilliruokien paras kaveri. Värikkääseen versioon kreikkalaisen keittiön klassikosta lisätään porkkanaa ja kaalia.

Kasvistzatziki
Kasvistzatziki

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 3 (250 g) porkkanaa
  • 1 pala (200 g) kaalia
  • 1 omena
  • 1 pieni sipuli
  • ½ prk (à 180 g)
    Valio Keittiön salaattijuustokuutioita
    Valio salaattijuustot ovat kotimainen ja raikas vaihtoehto salaattiin ja ruuanlaittoon. Salaattijuustoa käytetään fetan tapaan, sen…
    Valio Keittiön salaattijuusto kuutiot 180 g laktoositon
  • 2 dl
    Valio turkkilaista jogurttia
    Paksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
    Valio Keittiön turkkilainen jogurtti 400 g laktoositon
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 tl sokeria
  • ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna

Ohje

  1. Raasta porkkana, kaali ja omena karkealla terällä. Hienonna sipuli.
  2. Huuhdo juusto kylmällä vedellä ja valuta. Hienonna juusto haarukalla. Yhdistä kaikki ainekset.
  3. Tarjoa salaattina esim. liharuokien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 65 kcal
Proteiini 2,4 g
Hiilihydraatti 5,1 g
Rasva 3,3 g
Tyydyttynyt rasva 1,9 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search