Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
2 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g pastaa, esim. simpukka
- 200 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 1 prk (170/280 g) säilöttyjä artisokan sydämiä
- 8 (80 g) aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 1 lime
- 1 rasia (250 g) pisara- tai miniluumutomaatteja
- 2 dl (25 g) rucolan lehtiä
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® tilli tuorejuustoaValio Viola® kevyt tilli tuo raikasta vaihtelua leivälle ja on helppo tapa tuoda tillin makua…
-
1 dl
Valio Keittiön ruokakermaa 15 %Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ tl suolaa
- ½ tl rouhittua mustapippuria
Sipuli-yrttiseos
- 2-3 (200 g) punasipulia
- 1½ rkl öljyä tomaattisäilykkeestä
- 1 dl sitruunamelissan lehtiä hienonnettuna
- 2 tl sokeria
- ¼ tl suolaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin sipuli-yrttiseos. Hienonna sipulit ja pehmitä makua mikrossa kuumentamalla n. 20 sek. Anna jäähtyä. Sekoita joukkoon muut ainekset.
- Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan al dente. Käsittele sillä aikaa muut ainekset.
- Valuta katkaravut. Paloittele valutetut artisokan sydämet 4 - 6 osaan. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit.
- Purista limetin mehu. Puolita tuoreet tomaatit. Huuhtele ja kuivaa rucolan lehdet tarvittaessa.
- Valuta pastan keitinvesi pois. Sulata kuuman pastan joukkoon tuorejuusto. Lisää ruokakerma ja mausteet.
- Lisää katkaravut, artisokat, aurinkokuivatut tomaatit ja limetin mehu. Kuumenna kiehuvaksi. Nosta kattila liedeltä.
- Lisää tomaatit ja rucola. Tarjoa pasta heti. Viimeistele annokset sipuli-yrttiseoksella.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
152 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
16,5 g
Rasva
6,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.