Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Katkarapu-pi­naat­tirulla

Pinaatilla maustettu munakasrulla täytetään katkaraputahnalla. Rulla on pirteän näköinen ja maistuu lounaaksi vihreän salaatin kanssa tarjoiltuna.

Katkarapu-pinaattirulla
Katkarapu-pinaattirulla

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 iso sipuli
  • 50 g
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 150 g pakastepinaattia
  • 2 kananmunaa
  • 5 dl
    Valio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän täysmaito 1 l
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 2½ dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 400 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
  • 250 g
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio Keittiön maitorahka 500 g laktoositon
  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön smetana 120 g laktoositon
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1½ tl paprikajauhetta
  • 1-2  valkosipulinkynttä
  • 1 dl hienonnettua tilliä
  • 1 iso sipuli
  • 50 g Valio voita
  • 150 g pakastepinaattia
  • 2 kananmunaa
  • 5 dl Valio täysmaitoa
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 2½ dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 400 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
  • 250 g Valio maitorahkaa
  • 1 prk (120 g) Valio Keittiön smetanaa
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1½ tl paprikajauhetta
  • 1-2  valkosipulinkynttä
  • 1 dl hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Sulata ja valuta pinaatti. Ota samalla katkaravut jääkaappiin sulamaan täytettä varten.
  2. Paista pilkottu sipuli pannulla ruokalusikallisessa voita. Lisää hetken päästä pinaatti ja loppu voi.
  3. Yhdistä munat ja maito. Lisää mausteet, vehnäjauhot ja pinaattisipuliseos.
  4. Kaada leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200 asteessa 30 min.
  5. Pohjan jäähtyessä, valmista täyte. Valuta sulaneet katkaravut ja hienonna niitä hiukan.
  6. Yhdistä täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjalle. Kääri rullaksi.
  7. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal
Proteiini 7,3 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 6,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1