Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Katkarapu-pinaattirulla

Pinaatilla maustettu munakasrulla täytetään katkaraputahnalla. Rulla on pirteän näköinen ja maistuu lounaaksi vihreän salaatin kanssa tarjoiltuna.

Katkarapu-pinaattirulla
Katkarapu-pinaattirulla

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 iso sipuli
  • 50 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 150 g pakastepinaattia
  • 2 kananmunaa
  • 5 dl
    Valio täysmaitoa
    Valio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
    Valio vapaan lehmän täysmaito 1 l
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl sokeria
  • 2½ dl vehnäjauhoja

Täyte

  • 400 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
  • 250 g
    Valio maitorahkaa
    Valio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
    Valio Keittiön maitorahka 500 g laktoositon
  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön smetanaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön smetana 120 g laktoositon
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1½ tl paprikajauhetta
  • 1-2  valkosipulin kynttä
  • 1 dl hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Sulata ja valuta pinaatti. Ota samalla katkaravut jääkaappiin sulamaan täytettä varten.
  2. Paista pilkottu sipuli pannulla ruokalusikallisessa voita. Lisää hetken päästä pinaatti ja loppu voi.
  3. Yhdistä munat ja maito. Lisää mausteet, vehnäjauhot ja pinaattisipuliseos.
  4. Kaada leivinpaperin päälle uunipannulle. Paista 200 asteessa 30 min.
  5. Pohjan jäähtyessä, valmista täyte. Valuta sulaneet katkaravut ja hienonna niitä hiukan.
  6. Yhdistä täytteen ainekset keskenään ja levitä pohjalle. Kääri rullaksi.
  7. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 123 kcal
Proteiini 7,3 g
Hiilihydraatti 8,7 g
Rasva 6,4 g
Tyydyttynyt rasva 3,5 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search