Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (180 g) katkarapuja, MSC-sertifioitu
-
1 prk (380 g)
Valio Keittiön tomaattikastikettaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 (800 g) kirjolohifilee
- ¼ tl suolaa
- ½ tl sitruunapippuria
Pinnalle
- ½ dl tuoretta tilliä
Tarjoiluun
- 0 kg sitruunalohkoja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata katkaravut, valuta siivilässä. Laita ne kastikkeeseen maustumaan kattilaan.
- Poista kalasta ruodot. Ripota kalan nahattomalle pinnalle suola ja pippuri.
- Nosta filee suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli ylöspäin.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa 30 min.
- Kuumenna kastike kattilassa.
- Ota vuoka uunista. Poista fileestä nahka vetämällä se pyrstöstä lähtien.
- Kaada fileen päälle kastike ja katkaravut.
- Kuumenna vielä 5 min uunissa.
- Ripota kalan pinnalle hienonnettua tilliä. Tarjoa esim. perunasoseen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
11,3 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunalohkoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.