Valmistusaika
Aktiivinen
5 min
Passiivinen
35 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni175°C
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 pussi (180 g) katkarapuja, MSC-sertifioitu
-
1 prk (380 g)
Valio Keittiön tomaattikastikettaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 (800 g) kirjolohifilee
- ¼ tl suolaa
- ½ tl sitruunapippuria
Pinnalle
- ½ dl tuoretta tilliä
Tarjoiluun
- 0 kg sitruunalohkoja
Jaa resepti
Ohje
- Sulata katkaravut, valuta siivilässä. Laita ne kastikkeeseen maustumaan kattilaan.
- Poista kalasta ruodot. Ripota kalan nahattomalle pinnalle suola ja pippuri.
- Nosta filee suunnilleen fileen kokoiseen uunivuokaan nahkapuoli ylöspäin.
- Kypsennä uunin ala- / keskiosassa 175 asteessa 30 min.
- Kuumenna kastike kattilassa.
- Ota vuoka uunista. Poista fileestä nahka vetämällä se pyrstöstä lähtien.
- Kaada fileen päälle kastike ja katkaravut.
- Kuumenna vielä 5 min uunissa.
- Ripota kalan pinnalle hienonnettua tilliä. Tarjoa esim. perunasoseen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
109 kcal
Proteiini
11,3 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
5,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- sitruunalohkoja
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.