Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 180 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
-
50 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 1-2 pkt (à 250 g) tuorepastaa
Pinnalle
- 0 kg ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna valkosipuli.
- Varaa pasta ja sen keitinvesi valmiiksi niin, että saat sen nopeasti kuumaksi ja kypsäksi.
- Laita voi ja valkosipuli pannulle. Anna voin sulaa. Lisää katkaravut. Kiehauta. Siirrä levyltä, etteivät katkaravut sitkisty.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada katkaravut valutetun, kuuman pastan päälle suoraan lautasille.
- Tarjoa heti alku- tai pikkuruokana salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
267 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
34,4 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ruohosipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.