
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 180 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
-
50 g
Valio Eila® voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1-2 pkt (à 250 g) tuorepastaa
Pinnalle
- ruohosipulia
- 180 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 50 g Valio Eila® voita
- 1-2 valkosipulinkynttä
- 1-2 pkt (à 250 g) tuorepastaa
Pinnalle
- ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna valkosipuli.
- Varaa pasta ja sen keitinvesi valmiiksi niin, että saat sen nopeasti kuumaksi ja kypsäksi.
- Laita voi ja valkosipuli pannulle. Anna voin sulaa. Lisää katkaravut. Kiehauta. Siirrä levyltä, etteivät katkaravut sitkisty.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada katkaravut valutetun, kuuman pastan päälle suoraan lautasille.
- Tarjoa heti alku- tai pikkuruokana salaatin kera.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
267 kcal
Proteiini
10,8 g
Hiilihydraatti
34,4 g
Rasva
9,1 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- ruohosipulia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.