Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Passiivinen
6 h
Yhteensä
6 h 40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 150 g hapankorppuja
-
75 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Kostutus
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Täyte
- 6 liivatelehteä
- 1 rkl vettä
- 400 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
-
3 rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
-
½ prk (à 400 g)
Valio turkkilaista jogurttiaPaksu ja täyteläinen Valio turkkilainen jogurtti laktoositon sopii erinomaisesti ruoanvalmistukseen, kuten kastikkeisiin, täytteisiin ja jälkiruokiin.…
- 2 rkl limetti- tai sitruunamehua
- ½ tl rouhittua mustapippuria
- 1 dl hienonnettua tilliä
Koristeluun
- 150 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 1 punasipulia
- ½ dl hienonnettua tilliä
Jaa resepti
Ohje
- Hienonna hapankorput ja sekoita voisulan kanssa. Pohjusta irtopohjavuoka leivinpaperilla. Levitä hapankorppuseos vuoan pohjalle. Kostuta pohja
- Valmista täyte: Sulata katkaravut. Valuta ja kuivaa ne hyvin talouspaperin päällä. Hienonna katkaravut karkeasti veitsellä. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min, purista niistä vesi pois ja liuota ne kiehuvaan vesitilkkaan. Yhdistä kaikki täytteen ainekset.
- Levitä täyte vuokaan. Peitä vuoka ja nosta jääkaappiin hyytymään, mieluiten seuraavaan päivään.
- Irrota kakku vuoasta ja nosta tarjoiluvadille. Koristele katkaravuilla, hienonnetulla punasipulilla ja tillillä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
179 kcal
Proteiini
8,5 g
Hiilihydraatti
7,9 g
Rasva
12,4 g
Tyydyttynyt rasva
7,2 g
Ravintokuitu
1,4 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.