Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
- Uuni200°C
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
uunipannullinen
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisestaPohja
- 4¼ dl vehnäjauhoja
- 1½ dl perunasosejauhetta
- 3 tl leivinjauhetta
-
150 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 3 dl kylmää vettä
Täyte
- 350 g katkarapuja, MSC-sertifioitu
- 1 (250 g) purjo
-
15 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- ½ tl suolaa
- ½ tl mustapippuria
-
1 pussi (150 g)
Valio mozzarella raastettaValio mozzarella juustoraaste on hyvä valinta silloin, kun haluat maukkaan ja herkullisen venyvän lopputuloksen pizzaan,…
-
4 dl
Valio Keittiön kevytkermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 dl
Valio maitoaValio vapaan lehmän kevytmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
- 4 kananmunaa
- 1 dl tilliä ja/tai ruohosipulia
Jaa resepti
Ohje
- Mittaa monitoimikoneen kulhoon pohjan kuivat aineet ja käynnistä kone hetkeksi. Lisää jauhojen päälle jääkaappikylmänä kuutioitu voi. Käynnistä kone kunnes seoksesta tulee murumainen. Lisää vesi ja anna koneen käydä juuri sen aikaa, että taikina sekoittuu.
- Levitä taikina heti jauhotetuin käsin leivinpaperille uunipannulle, myös reunoille.
- Sulata ja valuta katkaravut siivilässä. Hienonna purjo ja kuullota se voissa. Lisää purjon joukkoon puolet suolasta ja pippurista. Levitä hieman jäähtynyt purjo ja katkaravut pohjalle. Ripota pintaan juustoraaste.
- Sekoita kermasta, maidosta, munista, hienonnetuista yrteistä ja lopuista mausteista seos. Kaada se muiden täytteiden päälle.
- Paista 200 asteessa n. 30 min.
- Leikkaa tarjolle piiraasta pieniä neliöitä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
177 kcal
Proteiini
7,7 g
Hiilihydraatti
13,6 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5,4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.