
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 180 g katkarapuja, MSC-sertifioitu, pakaste
- 300 g pastaa
- 1 tlk (200/85 g) sitruunatäytteisiä oliiveja
-
1 prk (2,5 dl)
Valio ruokakermaa sitruuna & pippuriLaktoositon Valio Keittiön ruokakerma sitruuna & pippuri sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää…
- 50 g purjoa
-
Valio Mustaleima™ raastettaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas Valio Mustaleima™…
Jaa resepti
Ohje
- Laita sulatetut katkaravut valumaan lävikköön.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä "al dente".
- Valuta pasta huolellisesti. Lisää puolitetut oliivit ja ohueksi viipaloitu purjosipuli.
- Valuta päälle ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi ja anna tekeytyä muutama min.
- Lisää viimeisenä katkaravut. Kuumenna, mutta älä enää keitä.
- Tarjoa pasta sellaisenaan tai juustoraasteen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
183 kcal
Proteiini
7,5 g
Hiilihydraatti
24,9 g
Rasva
5,4 g
Tyydyttynyt rasva
2,1 g
Ravintokuitu
1,7 g
Suola
1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Mustaleima™ raastetta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.