Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Katkarapusalaatti

Hedelmäinen katkarapusalaatti on mainio lounassalaatti. Tarjoa salaatin kanssa tuoretta leipää.

Katkarapusalaatti
Katkarapusalaatti

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 250 g isoja katkarapuja, MSC-sertifioitu
  • 1 ruukku rucolaa
  • 1 ruukku rapeaa salaattia
  • 1 kesäkurpitsa
  • ½ cantaloupemelonia
  • 1 dl (20 g) kevätsipulia tai ruohosipulia

Kastike

Koristeluun

  • 0 kg kevätsipulia

Ohje

  1. Sulata katkaravut.
  2. Huuhdo, kuivaa ja revi salaatti. Kuutioi kesäkurpitsa ja meloni. Hienonna kevätsipuli. Kokoa salaatti kerroksittain annoksiin tai laakealle vadille.
  3. Yhdistä kastikkeen ainekset keskenään. Lusikoi kastike salaatin päälle juuri ennen tarjoilua tai tarjoa erikseen.
  4. Koristele hienonnetulla kevätsipulilla. Tarjoa patongin tai paahtoleivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 57 kcal
Proteiini 3,3 g
Hiilihydraatti 1,9 g
Rasva 3,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,5 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • kevätsipulia
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search