
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
10 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 5 dl vettä
- 4 dl kaurahiutaleita
-
5 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Voit kokeilla myös: - ½ tl suolaa
Tarjoiluun
-
4-5 dl
Valio täysmaitoaValio vapaan lehmän täysmaito tulee tiloilta, joissa lehmät saavat liikkua, mennä syömään ja levätä vapaasti…
Voit kokeilla myös:-
4-5 dl Valio Kiehu® maitojuomaa
-
-
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- sokeria
- 5 dl vettä
- 4 dl kaurahiutaleita
- 5 dl Valio täysmaitoa
- ½ tl suolaa
Tarjoiluun
- 4-5 dl Valio täysmaitoa
- Valio voita
- sokeria
Jaa resepti
Ohje
- Kiehauta vesi ja suola kattilassa. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet. Keitä muutama min.
- Lisää maito. Kypsennä vielä 5 min välillä sekoittaen.
- Nosta kattila sivuun ja anna vetäytyä 5 min.
- Tarjoa voisilmän, sokeriripauksen ja maidon kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
76 kcal
Proteiini
3,2 g
Hiilihydraatti
8,9 g
Rasva
2,8 g
Tyydyttynyt rasva
1,3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio voita
- sokeria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.