Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Kefir panna cotta

Panna cotta on ihanan kesäinen ja helposti valmistuva jälkiruoka. Koristele annokset tuoreilla marjoilla.

Kefir panna cotta
Kefir panna cotta

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pinnalle

  • 3 dl (150 g) mansikoita kuutioina
  • 3 liivatelehteä
  • 1 dl Valio kuohukermaa laktoositon
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 dl Valio Gefilus® Kefir juomaa vadelma

Pinnalle

  • 3 dl (150 g) mansikoita kuutioina

Ohje

  1. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min.
  2. Mittaa kerma ja vaniljasokeri kattilaan.
  3. Kuumenna kiehuvaksi. Nosta kattila liedeltä.
  4. Sulata valutetut liivatelehdet kuumaan seokseen. Lisää joukkoon Kefir ja sekoita varovasti, ettei seos vaahtoa.
  5. Jaa panna cotta kahvikuppeihin tai annoslaseihin. Ota lusikalla pinnalta mahdolliset kulpat. Peitä kelmulla. Anna hyytyä jääkaapissa 3 - 4 t.
  6. Juuri ennen tarjoilua: lisää pinnalle kuutioidut mansikat. Ripota mansikoille hiukan sokeria.
  7. Tarjoa kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 114 kcal
Proteiini 3,2 g
Hiilihydraatti 7,6 g
Rasva 7,5 g
Tyydyttynyt rasva 4,5 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1