Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 8 dl vettä
- 1 kanaliemikuutio
- ¾ dl pitkäjyväistä riisiä
- 2 sipulia hienonnettuna
- 2 valkosipulin kynttä hienonnettuna
- 1 kanelitanko
- 4 laakerinlehteä
- ½ rkl tuoretta inkivääriä hienonnettuna
- 300 g marinoimatonta broilerin rintafileetä
- 1 pussi (200 g) herne-maissi-porkkanaa
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ tl kurkumaa
- 1 rkl sitruunamehua
- 1 rkl soijakastiketta
Pinnalle
- 0 kg tuoretta korianteria
Jaa resepti
Ohje
- Yhdistä vesi, liemikuutio, riisit ja sipulit. Lisää joukkoon kanelitanko, laakerinlehti ja inkivääri. Keitä 10 min.
- Lisää kuutioitu broilerinliha. Keitä kypsäksi.
- Lisää joukkoon vihannekset, crème fraîche, kurkuma, sitruunamehu ja soijakastike. Kiehauta.
- Viimeistele hienonnetulla korianterilla tai persiljalla. Tarjoa naanleivän tai muun tuoreen leivän kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
72 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatti
5,6 g
Rasva
3,1 g
Tyydyttynyt rasva
1,7 g
Ravintokuitu
0,7 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta korianteria
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.