Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Keltainen kanakeitto

Nopea kanakeitto lämmittää lempeällä mausteisuudellaan kylmänä talvipäivänä. Tämä maukas keitto hakee vaikutteita aasialaisesta keittiöstä.

Keltainen kanakeitto
Keltainen kanakeitto

Ainesosat

Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti. Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 1 rkl
    Valio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
    Valio Oivariini® juokseva 400 ml laktoositon
  • 1 pussi (200 g) pakastesipulikuutioita
  • ½ tl kurkumaa
  • n. 3 dl (200 g) kypsiä broilerin fileekuutioita, esim. Korpela
  • 1 pussi (300 g) vihannes-riisisekoitusta, esim. Apetit
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 8 dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
  • 1 prk (2,5 dl)
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma Pippuripekka sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Ruokakerma kestää hyvin kuumennusta…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl Pippuripekka pippurijuusto UHT laktoositon
    Voit kokeilla myös:
  • 1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
  • 1 pussi (200 g) pakastesipulikuutioita
  • ½ tl kurkumaa
  • n. 3 dl (200 g) kypsiä broilerin fileekuutioita, esim. Korpela
  • 1 pussi (300 g) vihannes-riisisekoitusta, esim. Apetit
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 8 dl vettä
  • 1 kanaliemikuutio
  • 2 tl sitruunamehua
  • 1 rkl makeaa, mietoa chilikastiketta
  • 1 prk (2,5 dl) Valio ruokakermaa Pippuripekka pippurijuusto

Ohje

  1. Kuullota sipulit ja kurkuma Oivariini rasvassa kattilassa.
  2. Lisää broilerikuutiot. Paista hetkisen.
  3. Lisää vihannes-riisisekoitus. Kun se on sulanut, ripota päälle vehnäjauhot, sekoita. Lisää vesi ja liemikuutio.
  4. Anna kiehua n. 5 min.
  5. Mausta sitruunamehulla ja chilikastikkeella. Lisää lopuksi ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
  6. Anna hautua hetken ennen tarjoilua.

Vinkki

Korvaa vehnäjauhot halutessasi vaalealla suurustejauheella (1 rkl). Lisää se lopussa. Anna kiehua 1 min.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 62 kcal
Proteiini 4,4 g
Hiilihydraatti 4,7 g
Rasva 2,7 g
Tyydyttynyt rasva 1,2 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search

Hei 👋 Autan mielelläni löytämään sopivan reseptin!

1