Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Keltainen paprikakeitto

Hapokkaat omenat tuovat ihanasti esille keiton aromikkaita makuja. Keitto sopii arkeen kevyeksi lounaaksi tai päivälliseksi leivän kanssa sekä alkukeitoksi.

Keltainen paprikakeitto
Keltainen paprikakeitto

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 6 dl vettä
  • 1 kasvisliemikuutio
  • 3 isoa (n. 600 g) hapahkoa omenaa, esim. Granny Smith
  • 1 iso (200 g) keltainen paprika
  • 1 prk (2,5 dl)
    Valio ruokakermaa Kolme sipulia
    Laktoositon Valio Keittiön ruokakerma kolme sipulia sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin…
    Valio Keittiön ruokakerma 2,5 dl kolme sipulia UHT laktoositon
  • 0 kg suolaa, mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Lisää kiehuvaan veteen liemikuutio, paloitellut omenat ja paprika. Keitä kannen alla n. 15 min.
  2. Lisää ruokakerma. Soseuta sauvasekoittimella.
  3. Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa ja mustapippuria myllystä.
  4. Tarjoa alkukeittona tai pikkuruokana paahtoleivän kera

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 36 kcal
Proteiini 0,6 g
Hiilihydraatti 3,6 g
Rasva 1,9 g
Tyydyttynyt rasva 1,1 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • suolaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.
Search