Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Leivonnan harrastaja
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
8 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 4 munan sokerikakkupohja
Täyte
-
3 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- ½ dl sokeria
-
250 g
Valio maitorahkaaValio laktoositon maitorahka on raikas, rasvaton ja proteiinipitoinen välipala sellaisenaan tai vaikkapa marjojen kanssa. Maitorahkasta…
- 3 dl (360 g) mansikka- tai vadelmahilloa
Kostutus
-
1½ dl
Valio Eila® maitojuomaaValio Eila® laktoositon kevytmaitojuoma maistuu tavalliselta, raikkaalta maidolta ilman makeutta. Valio Eila® maitojuomat onkin valittu…
- 1 tl vaniljasokeria
Kuorrutus
-
5 dl
Valio Keittiön vispikermaaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 tl sokeria
- 0 kg punaista elintarvikeväriä, jauhe- tai pastavärinä
Jaa resepti
Ohje
Täyte
- Vaahdota kerma. Mausta sokerilla vaahdotuksen loppuvaiheessa. Lisää maitorahka ja vatkaa tasaiseksi.
- Halkaise kakku poikittaissuunnassa kolmeen osaan.
- Kostuta alin kakkulevy vanilja-maitoseoksella, n. 1/2 dl / levy. Levitä päälle hilloa ja rahka-kermaseosta. Huom. täyttäessäsi, jätä kerma-rahkaseosta 1 - 2 dl myös kakun päällystämiseen.
- Nosta päälle kakkulevy, kostuta ja täytä. Kostuta kansilevy alapuolelta ja nosta päällimmäiseksi.
- Levitä jäljelle jäänyt rahka-kermaseos ohuelti kakun päälle ja reunoille.
Kermakuorrutus
- Vaahdota kerma ja sokeri pehmeäksi vaahdoksi. Jaa vaahto kolmeen osaan. Vaahdota ensin yksi valmiiksi. Lisää muihin elintarvikeväriä - toiseen enemmän kuin toiseen ja vaahdota ne pursotusvahvuuteen.
- Laita ø 10 - 11 mm:n tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin ensin valkoista vaahtoa, sitten vaaleamman punaista ja viimeiseksi voimakkaimmin värjättyä kermavaahtoa.
- Pursota kermavaahdosta esim. ruusukuvioita kakun pintaan ja reunoille. Aloita ruusun tekeminen keskeltä. Täytä kolot pikkupursotuksin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
256 kcal
Proteiini
4,3 g
Hiilihydraatti
23 g
Rasva
16,3 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- punaista elintarvikeväriä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.