
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h 5 min
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva leipoja
- Uuni175°C
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 2 kananmunaa
- ½ dl sokeria
-
1 prk (200 g)
Valio Keittiön kermaviiliäValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
-
1 dl
Valio Oivariini® juoksevaaValio Oivariini® juokseva on luonnollinen valinta koko perheen ruuanlaittoon, sillä se valmistetaan suomalaisesta voista ja…
- ½ rkl kardemummaa
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Väliin
- 3 dl (180 g) mustikoita vadelmia, puolukoita tai herukoita
- ½ dl sokeria
Tarjoiluun
-
Valio Vanilla™ vaniljakastikettaValio Vanilla™ vaniljakastike on lempeän täyteläinen ja miellyttävän paksu vaniljakastike, joka sopii monen herkun kanssa…
- 2 kananmunaa
- ½ dl sokeria
- 1 prk (200 g) Valio Keittiön kermaviiliä
- 1 dl Valio Oivariini® juoksevaa
- ½ rkl kardemummaa
- 3½ dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
Väliin
- 3 dl (180 g) mustikoita vadelmia, puolukoita tai herukoita
- ½ dl sokeria
Tarjoiluun
- Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita munat ja sokeri kulhossa puuhaarukalla. Lisää kermaviili, Oivariini ja kardemumma. Sekoita tasaiseksi. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää joukkoon. Sekoita vain sen verran, että aineet sekoittuvat
- Kaada puolet taikinasta voidellun ja korppujauhotetun tasapohjaisen kakkuvuoan pohjalle. Ripottele päälle sokeroidut marjat. Kaada loput taikinasta päälle.
- Paista torttu 175 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 35 min.
- Anna jäähtyä vuoassaan 30 min. Kumoa ja käännä lautasen avulla siten, että paistopinta jää ylöspäin. Siivilöi halutessasi tortun pinnalle tomusokeria.
- Tarjoa Kerrosmarjatorttu vaniljakastikkeen kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
260 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
30,7 g
Rasva
12,4 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1,5 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- Valio Vanilla™ vaniljakastiketta
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.