Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 300 g ahvenfileitä
- 1 fenkoli
- 1 pieni sipuli
-
30 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 6 dl kalalientä
- 100 g retiisiä
-
1 prk (150 g)
Valio Keittiön crème fraîcheaValio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
- 1 dl tuoretta tilliä
- ripaus suolaa ja mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Paloittele ahvenet reiluiksi paloiksi. Poista halutessasi kylkiruodot leikkaamalla kyljestä ruotokaistale yhtenä nauhana pois.
- Viipaloi fenkoli ja kuorittu sipuli.
- Kuullota kasviksia kattilassa voissa muutama min. Lisää kalaliemi ja keitä 5 - 10 min, kunnes kasvikset pehmenevät hiukan.
- Lisää ahvenet ja puolitetut retiisit. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Soseuta crème fraîche ja tilli. Mausta. Lusikoi nokare tillifraîchea keiton pinnalle ja nauti.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
76 kcal
Proteiini
4,8 g
Hiilihydraatti
0,9 g
Rasva
5,9 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0,5 g
Suola
0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.