Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
3.67
tähteä viidestä
3 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 100 g lehtikaalia
- 150 g tuoreita sieniä
- 140 g pekonia kuutioina
-
1 pala (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- 0 kg mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele ja revi lehtikaali ruodistaan. Pilko sienet.
- Jaa lehtikaalit, sienet ja pekonikuutiot foliopaloille. Paloittele AURA ja lisää palat nyytteihin. Rouhi pintaan mustapippuria.
- Sulje folionyytit ja grillaa n. 10 minuuttia. Lehtikaalin tulee olla rapeaa, pekonin kypsää ja juuston hieman sulanutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
199 kcal
Proteiini
10,2 g
Hiilihydraatti
0,8 g
Rasva
17,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.