
Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
Syötä arvo väliltä 1-100
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
- 100 g lehtikaalia
- 150 g tuoreita sieniä
- 140 g pekonia kuutioina
-
1 pala (170 g)
Valio AURA® juustoaOn vain yksi Valio AURA®, ainutlaatuisen makuinen suomalainen sinihomejuusto, joka on maistunut herkkusuille jo vuodesta…
- mustapippuria myllystä
- 100 g lehtikaalia
- 150 g tuoreita sieniä
- 140 g pekonia kuutioina
- 1 pala (170 g) Valio AURA® juustoa
- mustapippuria myllystä
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele ja revi lehtikaali ruodistaan. Pilko sienet.
- Jaa lehtikaalit, sienet ja pekonikuutiot foliopaloille. Paloittele AURA ja lisää palat nyytteihin. Rouhi pintaan mustapippuria.
- Sulje folionyytit ja grillaa n. 10 minuuttia. Lehtikaalin tulee olla rapeaa, pekonin kypsää ja juuston hieman sulanutta.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
199 kcal
Proteiini
10,5 g
Hiilihydraatti
0,8 g
Rasva
17,1 g
Tyydyttynyt rasva
8,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
1,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria myllystä
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun(aukeaa uuteen välilehteen) kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.