Valmistusaika
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
10 min
Yhteensä
20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni225°C
Arvostele
4.75
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 500 g voitaikinalevyjä
-
1 rasia (200 g)
Valio Viola® aurinkokuivattu tomaatti tuorejuustoaValio Viola® kevyt aurinkokuivattu tomaatti on helppo tapa tuoda auringon kypsyttämien tomaattien lempeä, makea ja…
- 150 g tuoretta, vihreää parsaa
- 5 nakkeja
Pinnalle
- 1 kananmuna
- ripaus unikonsiemeniä
- 0 kg tuoretta rosmariinia
Jaa resepti
Ohje
- 225 astetta 15 min. tikuta
- Sulata voitaikinalevyt ja leikkaa levyt kahteen osaan.
- Levitä paloille tuorejuustoa. Leikkaa parsoista puiseva tyviosa pois ja halkaise paksuimmat parsat. Halkaise nakit.
- Aseta voitaikinapaloille parsat ja nakit. Taittele vastakkaiset kulmat yhteen ja tikuta coctailtikuilla, jotta piiraat pysyvät uunissa kiinni.
- Voitele ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä. Paista uunissa 225 asteessa 15 min.
- Vinkki! Voit vaihtaa tikut tarjoiluvaiheessa rosmariinin oksiin.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
283 kcal
Proteiini
6,5 g
Hiilihydraatti
15,7 g
Rasva
21,5 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1,2 g
Suola
0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- unikonsiemeniä
- tuoretta rosmariinia
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Katso myös
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.