Valmistusaika
Aktiivinen
40 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
5
tähteä viidestä
1 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 kukkakaalia, isohkoa
- 800 g porkkanoita
- 5 dl vettä
- 1 tl suolaa
-
100 g
Valio voitaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
- 2 tl sitruunamehua
- 0 kg tuoretta basilikaa
- 1 nippu tuoretta persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Huuhtele vihannekset hyvin. Paloittele kukkakaalit ja porkkanat. Keitä suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Kaada keitinvesi pois.
- Sulata voi ja lisää siihen mausteet, yrtit hienonnettuna. Kaada seos vihannesten päälle tarjoilukulhoon.
- Tarjoa lisäkkeenä.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
50 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatti
2,8 g
Rasva
3,5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- tuoretta basilikaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.